banner

Over Ons

Over Actiescooters.nl

Ons concept

Wij van actiescooters.nl verkopen alleen scooters, accessoires en onderdelen. Verder leveren wij service aan de door ons verkochte voertuigen. Actiescooters.nl is een no-frills concept, wat inhoud dat wij de niet essentiële onderdelen van een bedrijfsvoering hebben weggelaten. Wij beschikken dus niet over dure showrooms of verkopend personeel, onze website is onze winkel. Buiten dat dit kosten bespaard, houd het ook in dat wij ons volledig kunnen toeleggen op hetgeen voor u belangrijk is, namelijk het aanbieden van de beste producten tegen de laagste prijs. Ons team bestaat uit een klein groepje vakhandelaren en monteurs met vele jaren ervaring in de tweewieler branche. Op basis van onze ervaring en expertise werken wij samen met een aantal importeurs en stellen wij zelf een assortiment samen.

Ons Assortiment

Wij voeren veel modellen van verschillende merken in diverse kleuren en uitvoeringen. Wij hebben zowel retro als sportieve modellen, zowel snorscooters (25km/h geen helmplicht) als bromscooters (45km/h, met helmplicht). Kortom, voor ieder wat wils. Wij selecteren alleen voertuigen van solide kwaliteit en werken alleen samen met gerenommeerde importeurs. Het komt er eigenlijk op neer dat wij alleen merk producten leveren. Wij verkopen Berini, Sym, Peugeot en Vespa. De samenwerking met grote importeurs garandeert goede kwaliteit en stabiele after-sales. Mocht u dus onverhoopt een reparatie hebben, dan zijn de onderdelen dus snel en makkelijk leverbaar. (foto’s pakhuis onderdelen) Verder heeft het samenwerken met verschillende importeurs het voordeel dat de beste producten van de beste fabrieken kunnen worden geselecteerd en dat er goede kwaliteitscontrole is.

Wij leveren uitsluiten scooters met een 4-takt motor. Deze motoren zijn zuinig in verbruik, maken relatief weinig geluid en zijn onderhoudsvriendelijk. Verder hoeft u bij een 4-takt scooter alleen maar Euro 95 te tanken, geen olie. De olie van een 4-takt motor moet wel periodiek vervangen worden. Voor meer uitleg en informatie ziet u 

Onze Voorraad

De scooters die u op onze website ziet, hebben wij ook daadwerkelijk op voorraad, onze website wordt hier dagelijks op aangepast. Ook houden wij u dagelijks op de hoogte van de laaste aanbiedingen en nieuwtjes van onze leveranciers. Bij actiescooters.nl bent u dus altijd up-to-date.