banner

Betalen

Zodra u een scooter heeft gevonden die bij u past is het bestellen binnen een paar muisklikken geregeld. Zoek een model uit en klik op de scooter van uw keuze. Selecteer vervolgens de kleur, de snelheid en of u wilt dat wij de scooter voor u klaar maken. Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken staat er bij iedere individuele optie een prijs vermeld en komt u dus niet voor onverwachtste kosten te staan. Heeft u de scooter volledig gespecificeerd, dan kunt u de bestelling afronden en betalen.

Betalen kan bij Actiescooters.nl in één keer, via ideal of bank overschrijving of via financiering. Bij directe betaling wordt uw bestelling direct verwerkt. Heeft u een financiering afgesloten via onze partner Scooterflex, dan kiest u voor een bank overschrijving en vermeld u in het opmerkingen venster dat u via Scooterflex betaald.  

Let op! Bestellingen via Scooterflex worden pas in behandeling genomen zodra een definitieve goedkeuring is ontvangen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en voldaan nemen onze medewerkers contact met u op om de bestelling te bevestigen.