banner

Schade Herstel

Schadeherstel bij ons servicepunt

Heeftt u schade aan uw voertuig? Actiescooters.nl is hét adres om uw voertuig te laten herstellen.

Om de schade vergoed te krijgen, dient u het voorval eerst te melden bij uw verzekering. De verzekering geeft vervolgens aan of u gedekt bent of niet. Zodra de dekking is vastgesteld brengt u uw scooter naar ons servicepunt in Rotterdam, of u laat de scooter ophalen. Voor het ophalen bij schade herstel brengen wij €40 in rekening. Deze kosten zijn vaak op de verzekering te verhalen .

Zodra het voertuig bij ons servicepunt is aangekomen maken wij een offerte op waarin wij aangeven hoeveel de reparatie gaat kosten. Deze offerte kunt u doorsturen naar uw verzekeraar. Op basis van dit schade bedrag geeft de verzekeringsmaatschappij aan of er een schade expert bij moet komen of niet. Een expert komt meestal bij bedragen van €500 of hoger. Voor een vlotte afhandeling vragen wij dat u de afspraak met de expert zelf maakt.

Tijdens het bezoek van de schade expert wordt er gekeken of uw voertuig nog te herstellen is, of total loss gaat. Bepaald de expert dat de scooter gemaakt wordt, en wordt het schadebedrag goedgekeurd, dan plannen wij uw voertuig in voor herstel. Verklaart de expert uw voertuig total loss, dan vragen wij u zo snel mogelijk uw kentekencard en ternaamstellingscode naar ons op te sturen, zodat wij de scooter af kunnen voeren. 

Schadereparatie neemt in de meeste gevallen in 2 tot 6 werkdagen in beslag, afhankelijk van welke reparatie(s) nodig zijn.